Motorlessen in Amsterdam

Wil jij motorrijden in Amsterdam, Almere of Utrecht? Wij zijn de gespecialiseerde motorrijschool die motorlessen geeft in Maarssen Utrecht en wij geven alleen maar motorrijlessen. Onze motorrijinstructeurs hebben een passie voor motorrijden en helpen jou zo snel en veilig mogelijk naar het behalen van je motorrijbewijs.

Voertuigbeheersing

Onze motorrijlessen in Maarssen beginnen met voertuigbeheersing. Deze lessen voeren we uit op een (semi)afgesloten terrein. Zo kun je rustig en ongestoord je eerste ervaringen op doen en de motor onder controle krijgen. Tijdens deze lessen leer je remmen, sturen, kijken en hoe je op de motor kan zitten. Deze lessen worden afgerond met een praktijkexamen.

Verkeersdeelname

Als je voor het examen voertuigbeheersing geslaagd bent, gaan we de openbare weg op. Je oefent tijdens deze motorrijlessen zodat je veilig en verantwoord kan deelnemen aan het verkeer. Tijdens deze verkeerslessen leer je om te anticiperen op je medeweggebruikers in het verkeer. Als je dit deel beheerst, vragen we het praktijkexamen Algemene Verkeersdeelname aan.

Schrijf je nu in voor een proefles!

Schrijf je nu bij ons in en haal veilig en snel je motorrijbewijs. Veel mensen willen wel graag hun motorrijbewijs halen maar stellen het keer op keer uit. Zorg ervoor dat jij dat niet doet. Neem vandaag nog contact op en haal dat motorrijbewijs. Dan kan ook jij genieten van het heerlijke gevoel van motorrijden!

Vestigingen

Wij zijn gevestigd in Maarssen Utrecht, waar jij motorlessen kan volgen. Op deze locatie kun je gratis parkeren.