Motor Experience in Almere: Het adres voor een goede, snelle en veilige motorrijopleiding!

Een motorrijbewijs halen is voor veel mensen een lang gekoesterde droom. Heerlijk toeren door het land of door Europa. Wil jij motorles in Maarssen, Utrecht of Almere? Bij ons geven we jou een motorrijopleiding waarin je al snel leert hoe je op een veilige manier aan het verkeer kan deelnemen.

Motorles Maarssen Utrecht

Onze motorrijschool is gespecialiseerd in het geven van motorrijles.

Als leerling sta je bij ons centraal. Door de jarenlange ervaring in het lesgeven zijn onze instructeurs altijd in staat om de lessen zó aan te passen dat jij er het meeste uithaalt. De instructeurs zijn allemaal motorrijders die hun passie graag delen met anderen. Met onze online agenda is het voor jou heel gemakkelijk om lessen in te plannen en zo de verschillende onderdelen van de rijopleiding af te ronden.

De opleiding

Als je al een rijbewijs B hebt (autorijbewijs) dan kun je meteen beginnen met de eerste praktijklessen en je tegelijkertijd voorbereiden op het theorie-examen. De theorie voor het motorrijden en voor het autorijden is een wezenlijk verschil. Heb je geen rijbewijs B dan is het verplicht om eerst je theorie-examen te halen voordat je het eerste praktijkexamen mag doen.

Het eerste praktijkexamen is Algemene Voertuigbeheersing. Dit examen bestaat uit 12 oefeningen verdeeld in vier clusters. Het tweede praktijkexamen is Algemene Verkeersdeelneming. Tijdens dit examen moet je laten zien dat je veilig en soepel kan deelnemen aan het verkeer. De examinator en je instructeur volgen je in de auto.

Schrijf je nu in!

Laat ook jouw droom uitkomen en schrijf je nu in. Dan kan ook jij binnenkort genieten van het rijden op je eigen motor. Kijk eens rustig rond op onze website. Heb je nog vragen? Bel ons dan gerust.