Eigen verklaring aanvragen

Op Mijn CBR kun je eenvoudig en snel zaken regelen met het CBR. Hiervoor moet je wel inloggen met je eigen DigiD. Zorg dat je gegevens goed beveiligd zijn wanneer je een openbare computer gebruikt. Wanneer je klaar bent vergeet dan vooral niet uit te loggen!

Hoe werkt DigiD?
Je zult eerst heel even de website van Mijn CBR verlaten, je zult dan terecht komen op de website van DigiD. Na het inloggen met je persoonlijke DigiD kom je vanzelf terug op Mijn CBR.

Heb je nog geen DigiD?
Als je nog geen DigiD hebt vraag deze dan aan op digid.nl. Gebruik nooit de DigiD van een ander dus ook niet van familie of goede vrienden dit mag absoluut niet.

Waarvoor is de Eigen Verklaring

De Eigen verklaring bevat een aantal vragen over je lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Het examencentrum (CBR) heeft jouw Eigen verklaring nodig om jouw geschiktheid om te rijden te beoordelen. Dit formulier moet je invullen en akkoord van het CBR hebben voor de aanvraag van een rij-examen. Je kunt op Mijn CBR heel gemakkelijk een Eigen verklaring online kopen en invullen. Je kunt ook een papieren Eigen verklaring kopen. Dit kun je bij het CBR kopen. Let op je kunt hier alleen met pin betalen.

Vraag hier je eigen verklaring aan