Over ons

Wil jij je motorrijbewijs in Utrecht halen? Dan ben je bij motorrijschool Motor Experience aan het juiste adres. Motorrijden is een vrijheidsbeleving en een passie: Iedereen kan ervan genieten!

Motorrijlessen in Maarssen Utrecht

Motor Experience verzorgt kwaliteit motorrijlessen in Maarssen Utrecht. Motor Experience heeft een motorrijschool met een breed pakket aan motorrijles mogelijkheden. Bij Motor Experience leer je motorrijden in modern verkeer. Onze motorrijlessen zijn dus niet slechts alleen maar gericht op het rijexamen. Motor Experience past natuurlijk ook de handelingsanalyse van de rij-procedure toe aan de motorrijlessen. Zo slaag je in 1 keer voor het rijexamen van het CBR en heb je zo je motorrijbewijs te pakken!

Motorrijles bij Motor Experience

Motorrijles bij Motor Experience in Maarssen Utrecht wordt verzorgd door gediplomeerde motorinstructeurs met een passie voor motorrijden. De instructeur zal je altijd volgen met zijn volgmotor, zowel met zon als door weer en wind. Hierdoor heeft de instructeur een beter zicht op jou als kandidaat en kan hij makkelijker iets voordoen/demonstreren. Bij Motor Experience kun je ook terecht voor je theorie opleiding. Vraag naar de mogelijkheden. Dit kan klassikaal of door zelfstudie.