Proefles voor het motorrijbewijs bij Motor Experience Almere!

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het is om op een motor te rijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In Maarssen Utrecht geven wij de motorrijlessen.

Je kunt bij ons altijd en vrijblijvend een proefles aanvragen. Onze ervaring leert dat de meeste mensen na een eerste (proef-)les graag verder willen gaan voor het motorrijbewijs. Via onze contactpagina kun je ons altijd bereiken. Wij geven je graag meer informatie en beantwoorden al je vragen.

Ervaren instructeurs

Mocht je besluiten om je motorrijbewijs te willen halen dan staan wij voor je klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van motorrijlessen. Onze instructeurs hebben een passie voor motorrijden en geven die graag door aan jou. Zij helpen je stap-voor-stap op weg en bereiden je voor op de praktijkexamens. Voordat we met de praktijklessen beginnen is het van belang dat je een theoriecertificaat voor de motor hebt. De eerste lessen vinden plaats op een terrein waar je in alle rust kunt oefenen in het beheersen van de motor. Deze reeks lessen wordt beëindigd met het praktijkexamen Algemene Voertuigbeheersing (AVB). Daarna ga je de openbare weg op. Die lessen gaan vooral om het veilig deelnemen aan het verkeer en hoe je op een soepele manier door het verkeer gaat. Ook deze reeks lessen wordt afgesloten met een praktijkexamen: Algemene Verkeersdeelname (AVD).

Meld je nu aan voor een proefles bij vestiging Almere.

Als je twijfelt over het nemen van motorrijlessen, meld je dan nu aan voor een proefles. Het is een vrijblijvende eerste les. De proefles duurt anderhalf uur. Hierin krijg je uitleg over de eerste beginselen van de motor en het motorrijden. Tijdens de proefles wordt duidelijk wat je kan verwachten van de lessen. Daarnaast bepalen we hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt om op een verantwoorde manier je motorrijbewijs te halen.

Mocht je daarna afzien van verdere lessen dan zit je nergens aan vast.